Tijdens Pasen kan je bij Kinderfeestje Beemster paaseieren zoeken! Dit jaar kan je op 2e paasdag (1 april, nee dat is geen grap!) paaseieren komen zoeken bij ons op de boerderij!

Het is weer bijna pasen, dat betekent dat de Paashaas weer aan het werk moet! Kom je ook paaseieren zoeken op 1 april 2024?!


Paaseitjes zoeken op de boerderij!
De paashaas is op dit moment druk bezig met het schilderen en verstoppen van de eieren. Als je van alle kleuren 1 ei hebt gevonden, dus in totaal 5 eieren (geel, groen, goud, roze en blauw), mag je die in komen leveren voor een zakje echte paaseieren, een zakje verse popcorn en een bekertje limonade!

Voor €7,50 krijg je van ons een tasje voor de eieren die je vindt. Heb jij alle eieren gevonden? Dan mag je naar ons toekomen en mag je de gevonden eieren ruilen voor al het lekkers. Daarna mag je tot je tijdslot voorbij is spelen op de speeltoestellen op het weiland. Per (groepje) kind(eren) mogen er maximaal 2 volwassenen mee.

Reserveer tijdig, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Binnen 48 uur ontvang je van ons een reactie op je aanmelding.

Kies je tijdslot

Er wordt gewerkt met 2 tijdsloten van een uur. Per tijdslot kun je een aantal tickets aanschaffen. Je wordt binnen dit tijdstip verwacht en er is op de dag zelf geen ruimte voor een ander tijdstip. Houd hier rekening mee!

Voorwaarden:

  • maximaal 2 volwassenen per kind of per groep
  • eigen consumpties meenemen mag maar ruim deze wel keurig op. De schapen en kippen eten geen plastic of papier 😉
  • wanneer het tijdslot voorbij is vragen wij u vriendelijk doch dringend het erf te verlaten om genoeg aandacht te hebben voor de nieuwe groep.
  • kom zoveel mogelijk met de fiets! De afstand tot het centrum/stadje van Purmerend is ongeveer 4 minuten fietsen en dus erg goed te doen. Houd rekening met de buren als het gaat om parkeren!

Heb je vragen? Mail gerust.