Geen kinderfeestjes meer – wel workshops en events!

Kinderfeestje Beemster gaat stoppen met het organiseren van kinderfeestjes. Samen met de geweldig fijne mensen om mij heen heb ik de afgelopen jaren met veel plezier kinderfeestjes georganiseerd voor een heleboel lieve kindjes (en ouders ;)). Het is altijd mijn wens geweest om een praktijk voor de kind en jeugdpsychologie te starten in de Beemster. Hier ga ik mij nu op richten.

Er zullen geen kinderfeestjes meer georganiseerd worden maar… wel gaan we ons meer richten op kleine events/workshops! Denk bijvoorbeeld aan de (fruit)plukdag, lampionnen maken met Sint Maarten, eieren zoeken met Pasen, pompoenen uithollen met Samhain/Halloween, verzin het maar :).

Ik wil alle lieve helpers, kindjes en ouders ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in de kinderfeestjes en zie jullie hopelijk weer op de andere gezellige momenten!


Kinderfeestje Beemster organiseert kleinschalig workshops en events op een boerderij in de Zuidoostbeemster, dichtbij het centrum van Purmerend. 

Onze workshops en events zijn tevens toegankelijk voor kinderen met een beperking of gedragsstoornis. 

Wil je als school of klas iets samen met Kinderfeestje Beemster organiseren in het kader van educatie? In overleg kan veel dus we horen graag wat we kunnen betekenen!

Met speelse groet,