Hoe heeft u Kinderfeestje Beemster ervaren?

Sfeer
9
Bereik locatie
9
Parkeren
9
Vriendelijkheid
9
Hygiëne
9
Gemiddelde
 yasr-loader

10 Reacties

 1. Yosta en Eva hebben een geweldig 3-in-1- kinderfeestje georganiseerd voor onze drieling (2 jongens, 1 meisje)! Een uitdaging durven ze dus wel aan! Wat een geweldige locatie met eindeloze mogelijkheden. De kids hebben zich aan alle kanten kunnen uitleven. En voor ons als ouders was het ook heel fijn om ze niet de hele tijd zelf te hoeven entertainen. Een echte aanrader!

 2. Wat heeft onze dochter een top feestje bij jullie gehad! Met in totaal 10 kinderen hebben zij zich 3 uur lang vermaakt. Jullie hebben het echt heel leuk voor elkaar gemaakt.

 3. Afgelopen woensdag hier het kinderfeestje van onze dochter en haar vriendinnetje gevierd. Wat was het leuk. De vrijheid die deze locatie de kinderen biedt is ideaal. Wij hadden het thema elfjes en kaboutertjes, de kinderen vonden het prachtig en hebben genoten. Dank jullie wel hiervoor.

 4. Wij hebben afgelopen zaterdag heel veel blije en vieze kleuters thuis gebracht na afloop van het verjaardagsfeestje van onze zoon (5). ’s avonds en de volgende dag allemaal berichtjes van ouders gehad dat de kinderen het een geweldig feest vonden en of het klopte dat er een echte slang (!) was geaaid.
  Onze zoon vond het heerlijk dat hij in het middelpunt werd gezet. Wij vonden de flexibiliteit, de mogelijkheden (activiteiten gecombineerd met spelen) op een overzichtelijk erf heel plezierig.

  Nogmaals dank dames

 5. Vandaag was het dan eindelijk zover.. het kinderfeestje van onze 2 meiden. De meiden hadden er onwijs veel zin in, maar ik vond vooral het weer zorgelijk “als dat maar goed komt”. Het kwam met bakken uit de lucht vallen. Mijn zorgen zijn echt voor niets geweest. Yosta en Eva weten er wel raad mee.
  Tasjes versieren, snoep zakjes maken, sminken, tie dyen… niets is ze teveel, en toen was t eventjes droog.. buiten spelen, lammetjes kijken, kabouterbos in.. en nog een frietje toe!!
  Je voelt en ziet dat ze dit allemaal met liefde doen. Bedankt meiden!!

  1. Wat fijn dat jullie er een goed gevoel aan over hebben gehouden! We vonden het een supergezellige groep en vooral een leuke mix met de grotere en wat jongere dames en heer! We zijn benieuwd naar hoe ze de shirts uiteindelijk vinden, wij vinden ze in ieder geval al heel tof!

   Liefs,
   Eva & Yosta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *